Bestellen? Bel: 072 532 55 20
Like ons op Facebook!


verantwoord-friturenOver De Eethoek

Cafetaria De Eethoek is op 2 maart 2000 opgericht door Ed en Margreet van Haaren. Wij durfden beide de uitdaging aan te gaan “Snackbar het Hoekstuk” om te toveren tot het succes “De Eethoek”.

Ons belangrijkste streven is het werken met een goede en verantwoorde producten. Wij werken met Vloeibaar frituurvet, dat veel gezonder is. Daarnaast maken wij veel producten zelf en worden onze vleesproducten geproduceerd door de slager.

 

over-ons

Ook catering en buffetten

Ook zijn wij ook actief in de Catering branche. Wij merkten al snel dat mensen en bedrijven behoeften hadden aan een goede cateraar in de omgeving. Voor de gezellige feestdagen, maar uiteraard ook voor verjaardagen.

Tevens verzorgen wij al jaren buffetten voor grote partijen, maar ook voor bruiloften hebben wij al vele malen succes geboekt met onze verzorging van de catering. Bezorgen van snack’s en Plate Services is voor bedrijven mogelijk.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen